Welkom

Mijn naam is Nanne Vervoordeldonk. Ik heb deze website gemaakt omdat ik je kennis wil laten maken met iets moois: met Mahorikatan, een helende trancedans. Deze dans heeft me veel gebracht, en doet dat nog steeds. Dat gun ik jou ook!

Mahorikatan – een helende trancedans

Philippe Lenaif heeft Mahorikatan in het leven geroepen, en leidt de workshops en ceremonies. Hij is onder andere didactisch biodanzadocent en sjamaan. Hij woont en werkt in Brussel.

Mahorikatan-ceremonies en -workshops hebben tot dusver alleen plaatsgevonden in België en Frankrijk. Mijn missie is om ze ook naar Nederland te brengen. Om het makkelijker te maken voor het groeiende aantal Nederlandse geïnteresseerden om aan dit helende proces deel te nemen. Om meer Nederlanders in contact te brengen met deze prachtige, serene vorm van transformeren, groeien en dansen.

Om onze ziel een lichaam te geven –  zodat zij zich uit kan drukken in de dans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *